Coaching & Channeling – Jeffrey Eisen

JEFFREY EISEN
Met Jeffrey kreeg ik contact via LinkedIn en al snel zei Jeffrey dat we een keertje moesten “ZOOM’-en”. Ik kende dit nog niet, maar uiteindelijk kreeg ik het, met de hulp van Jeffrey, geïnstalleerd. Dat is nu ruim 2 jaar geleden en we hebben regelmatig contact. Tot een concreet gezamenlijk project is het nog niet gekomen, maar ik ben ervan overtuigd dat dat nog wel gaat gebeuren.

Jeffrey is een in Toronto gevestigde spirituele levenscoach, channeler, energie-intuïtieve leraar en natuur- en reisfotograaf. Zijn missie is om het bewustzijn van de planeet, individu voor individu, te helpen verschuiven. Hij werkt één-op-één met klanten, leidt groepssessies, deelt zijn liefde en wijsheid via video’s en podcasts en leg de natuurlijke schoonheid van de wereld om ons heen vast.
Waar je ook bent, ik zal je daar ontmoeten en je intuïtief begeleiden op je reis van ontwaken en zelfontdekking – en je in staat stellen om zinvolle veranderingen in het leven aan te brengen.” (Jeffrey Eisen)

SHALTAZAR
Als channeler verwoordt Jeffrey de boodschappen van Shaltazar.
Deze berichten komen uit een plaats van liefde en zijn altijd en voor altijd voor je beschikbaar. Sluit je ogen en ontspan je terwijl je deze berichten diepgaand verkent, luistert en voelt. Weet dat onze liefde voor jou eeuwig en onvoorwaardelijk is. Als je jezelf toestaat je af te stemmen op deze berichten, zul je evolueren als het spirituele wezen in menselijke vorm dat je werkelijk bent. Wij danken jou voor jouw positieve invloed op de wereld, in deze monumentale tijd in de menselijke geschiedenis. Jij bent het die je wereld kunt veranderen en er een betere plek van kunt maken. ” (Shaltazar)

Hieronder een aantal boodschappan van Shaltazar:
LEARN TO ACCEPT WHAT IS
UNDERSTANDING COVID-19

Voor meer informatie over Jeffrey en zijn Shaltazar-boodschappen, kun je hier klikken