Radical Forgiveness

LORREE APPLEBY
Ik weet niet meer precies hoe ik Lorree heb leren kennen enkele jaren geleden, maar het klikte meteen.
Onze benaderingen zijn weliswaar ietwat anders, maar we voelen mekaar perfect aan.
Kijk in haar ogen, zie haar glimlach (foto) en dat weet je wat ik bedoel.
Samen hebben we de Releasing Pain and Suffering meditatie gemaakt.

Hiervan afgeleid zijn de meditaties Relax & Align en de Chakra Meditation
Zij heeft hiervoor een perfecte stem.

“Ik ben altijd een heel verlegen persoon geweest, ik bedoel tot het uiterste. Ik ben altijd erg bezorgd geweest over wat anderen van me dachten en deze bezorgdheid veranderde in een angst om mezelf daar buiten te plaatsen en een leven te leiden dat trouw was aan mij. Als ik terugkijk, kan ik zien waar deze overtuigingen en dit verhaal vorm begonnen te krijgen.”

In januari 2016 werd Lorree opgeleid door wijlen Colin Tipping, oprichter en directeur van het Institute for Radical Forgiveness, Inc., tot Certified Radical Living Master Coach. Colins missie was om bewust te leven en een wereld van vergeving te creëren met zijn spirituele technologie die een eenvoudig, stapsgewijs proces volgt, de Tipping Method (TM).
Om meer te weten te komen over Radical Living en hoe de concepten werken, raadt Lorree sterk aan het boek ‘Radical Forgiveness’ van Colin Tipping te lezen.
Voor meer informatie kunt u haar website bezoeken:

Ondestaande video’s heb ik voor haar samengesteld en voorzien van opening, teksten in beeld en afsluiting. Uiteraard met mijn muziek op de achtergrond.

Begeleide meditatie I AM COMPLETE
Als je je gezond en vitaal en levend en welvarend voelt, trek je meer van al die dingen aan.” (Abraham Hicks).
Tijdens een van mijn ochtendmeditaties ‘hoorde’ ik deze woorden. Natuurlijk heb ik de tekst na de meditatie opgeschreven. Ik stuurde deze naar Lorree en zij bood meteen aan om deze meditatie voor me op te nemen.