Vocal Reiki & Soul Wisdom

SARA JANE
Sara Jane leerde ik via LinkedIn kennen en we besloten snel een video chat te regelen. Ik wist niets van Vocal Reiki, maar ik was meteen geïnteresseerd. Sara Jane vertelde me ook dat ze alle CD’s van Jill Mattson had en dat ik maar eens contact met haar moest zoeken.
Zij is net als Jill een grijsharig “9-jarig-meisje”: lief en open-minded.

Sara Jane is de Master of Voice & Vocal Reiki, iemand met een zeer wankel begin en veel twijfels over zichzelf en haar capaciteiten, om te geloven en vertrouwen in zichzelf, in wat ze doet en wat ze biedt aan degenen die klaar zijn om het hoofd te bieden hun pijn en angsten door trauma’s uit de kindertijd. Sara werkt vanuit haar hart, vanuit een plaats van liefde, zorgzaamheid en steun.

Vocal Reiki
Vocal Reiki is een combinatie van Reiki-energie en geluidsenergie in de vorm van Toning (het gebruik van de stem, niet zingen). Het is een krachtig hulpmiddel om genezing op fysiek en emotioneel niveau te ondersteunen. Het is gecreëerd door Sara Jane, een geschenk waarvan ze denkt dat het haar is gegeven om met de wereld te delen. Ontdek hoe geluid je heel kan maken door je te verbinden met je Innerlijke Kind en de Ware Jij. Stel je open voor geluiden die je levenstrauma’s, pijn, angsten en onzekerheden helen. Betreed een wereld waarin je in vrede en liefde leeft met jezelf en alles om je heen door middel van geluid. Voel de kracht en energie van geluid terwijl het de deuren ontgrendelt en je innerlijke kind bevrijdt. Leer hoe Sound Energy werkt en ervaar een korte demonstratie met de video hieronder.

Soul Wisdom
Sara heeft ontdekt dat ze spreekt en zingt wat volgens haar onze Zieltaal is. Op haar Soul Wisdom-pagina deelt ze gechannelde berichten, gesproken of gezongen in korte video’s om naar te luisteren. Hieronder vind je een korte introductievideo die Sara jou aanraadt te bekijken voordat je de boodschappenvideo’s voor de eerste keer ervaart.

Namasté (Soul Message & Vocal Reiki) by Sara Jane & Yosiji
Nadat we via social media en video chat elkaar beter hadden leren kennen, hadden we meteen het gevoel om samen iets te gaan doen. Nadat ik enkele van haar YouTubefilmpjes had bekeken, besloot ik spontaan om met haar materiaal te gaan experimenteren. Ik componeerde muziek bij één van haar Soul Messages en één Vocal Reiki “song”. Vervolgens ben ik naar beelden gaan zoeken. Dit is ons eerste projectje.
Sara Jane & Ik hopen dat jullie ervan zullen genieten.

Earth, Forks & Bowls (Geleide Sound Healing Meditatie) by Sara Jane & Yosiji
Dit is een geleide lichaamsmeditatie en een klankgenezing in één.
Laat je leiden door de woorden van Sara Jane en sta open voor de klanken van Solfeggio-stemvorken en klankschalen tegen de achtergrond van de klank van Moeder Aarde.
De Sacred Solfeggio Stemvorken zijn een set vorken in de heilige frequenties die bekend staan als de Secret Solfeggio. Deze originele geluidsfrequenties werden gebruikt in oude gregoriaanse gezangen. Men geloofde dat de gezangen en hun speciale tonen enorme geestelijke zegeningen gaven als ze in harmonie werden gezongen tijdens religieuze missen.

Meer video’s van Sara Jane vind je hier.

Voor meer informatie kun je haar website bezoeken: https://vocalreiki.com/

Sara Jane draagt ook bij aan Gift of Healing TV. Dit platform deelt interviews met experts en beoefenaars van over de hele wereld over genezingspraktijken en -technieken + meditaties, oefeningen zowel fysiek als cognitief en meer. http://www.giftofhealingtv.com

Ik heb wat van haar materiaal voor haar bewerkt als experiment, maar we zijn vastbesloten om in de toekomst samen iets te gaan doen. We weten alleen nog niet precies wat. We zullen zien en wachten af …