Sound Healing – Jill Mattson

JILL MATTSON
Ik heb Jill ontmoet via Sara Jane. Na een paar berichten heen en weer, stuurde Jill me haar “engelenmuziek” met de vraag wat ik ervan vond. Ik had inmiddels twee van haar boeken besteld en het werd me steeds duidelijker waar Jill mee bezig was. Op een gegeven moment stuurde ze me “Forest Shadow” met het verzoek er een video voor te maken. Toen ze de video zag, was ze zo enthousiast dat we meteen een videogesprek afspraken. Daar was dit mooie en speelse grijsharige tijdloze meisje en dat was tegelijkertijd het begin van een geweldige en co-creatieve vriendschap. We spraken over veel dingen en we besloten meteen om aan een nieuwe reis te beginnen: een ander project … veel ideeën en het universum zal ons ernaartoe leiden.

Jill Mattson is een succesvolle schrijfster, muzikante en een componiste die het gebruik van geluid bij genezing wil bevorderen. Ze is toegewijd aan het onderwijzen van technieken die spirituele, mentale en fysieke groei bevorderen door middel van trillingsenergie, en stimuleert communicatie en het universeel delen van nieuwe informatie over Sound Healing over de hele wereld.
Jill combineert haar uitgebreide onderzoek naar moderne Sound Healing met de meer dan 20 jaar durende studie van oude beschavingen en geheime genootschappen in haar werken.
Jill publiceerde cd’s, boeken en video’s en ze maakt originele, vanuit de geest geïnspireerde olieverfschilderijen met veel frequenties.
Haar boek Ancient Sounds / Modern Healing is voor mij als een bijbel.

Forest Shadow – Dit is de eerste video die ik voor Jill heb gemaakt, zonder mijn muziek.

Free DOWNLOADS by Jill Matson: CORONA VIRUS FREQUENCY DEFENSE

Impatience -De tweede video die ik voor Jill heb gemaakt en mijn tweede video ZONDER mijn muziek (–:

Turtle Jig -De derde video die ik voor Jill heb gemaakt en mijn derde video ZONDER mijn muziek (–:

Heal the World with Music (Jill Mattson leader). Mijn vierde video voor Jill. Uiteraard met Jill’s muziek (–:

Divine Invocations: mijn vijfde video voor Jill.

Wealth (The Way of the Wizard): mijn zesde video voor Jill.

Child of God: mijn zevende video voor Jill.

Om meer over haar te weten te komen, klik hier.
Ontdek een veelvoud aan oude en moderne technieken met behulp van geluidsenergie en speciale geluidsgenezende frequenties om opmerkelijke resultaten te bereiken. Realiseer vandaag het totale welzijn van morgen!