Yosijimusic

Activiteiten

Alles ontvouwt zich (Wu Wei)

De komende maanden ga ik met Sara Jane en Jill Mattson een project rond “water” doen.
Ik heb tussen 14 en 20 september drie video’s voor Jill Mattson gemaakt. De eerste video’s zonder mijn eigen muziek. Deze zijn te vinden op de YouTube-pagina en de Jill Mattson-pagina.
Tijdens onze video chat hadden we meteen weer ideeën voor een nieuw gezamenlijk project, samen met Sara Jane. Wordt vervolgd…

Mijn IN MEMORIAM-video voor mijn goede vriend Bert Knubben is nu meer dan 1000 keer bekeken. Ik hoop dat veel mensen er wat kracht uit hebben kunnen putten. We zijn van plan om, na de corona, een herdenkingsdienst te organiseren, waar iedereen aanwezig bij kan zijn.

Afgelopen vrijdag werd mijn stuk For They Shall Inherit The Earth is Aachen uitgevoerd.
PERS:
For They Shall Inherit The Earth” van Jos Smeets is een goedgekozen dramaturgische afsluiting met stem, muzikant, soundtrack en film. Wat begint met humoristische tekeningen verandert in 14 minuten in de geschiedenis van de mensheid: van de oerknal tot het ozonalarm. De muziek in het ritme van de beelden maakt een diepe indruk als een hartslag van de schepping. Een “Gesamtkunstwerk”. Soeverein in zijn compositie en tegelijkertijd met een sterke boodschap: eindelijk de wereld als de meest kostbare erfenis te behandelen. Veel applaus voor iedereen.
OP maandag 5 oktober 2020

Ten slotte zijn mijn goede vriend Wilbert en ik volop bezig met voorbereidingen voor meditatieve sound healing concerten voor na corona.

“There is force in the universe, which, if we permit it, 
will flow through us and produce miraculous results.” 
Mahatma Gandhi