Geleide Meditaties op YouTube & Facebook

1. LICHAAMSBEWUSTZIJN

Deze meditatie is er in verschillende versies en talen. Klik daarvoor hier.

PIJN EN LIJDEN LOSLATEN in verschillende versies
DESBETREFFENDE MEDITATIES ZIJN MOMENTEEL ALLEEN IN HET ENGELS BESCHIKBAAR.
1. COMPLETE VERSIE #1 – Releasing Pain & Suffering
60 minuten – deel 1, 2, 3 en 4
Meest uitgebreide versie, waarbij in deel 2 (loslaten) ook ingegaan wordt op de onbewuste mechanismen die ons lijden in stand houden
2. INGEKORTE VERSIE #2 – Pijn en Lijden Loslaten / Relax & Align
Dit is een Lichaamsbewustzijnsmeditatie die je zal leiden naar diepe bewuste ontspanning en openheid (presence/receptive mode).
In the 2e deel (Conclusion) kunnen positieve gedachten gemakkelijk en ongefilterd hun weg vinden.
3. INGEKORTE VERSIE #3 – Pijn en Lijden Loslaten / Chakra meditatie
35 minuten – deel 3 en 4
In deze versie wordt bij deel 1 (lichaamsbewustzijnsmeditatie) weggelaten en gaat het puur om de chakra meditatie en de afronding.

De diverse onderdelen van deze meditaties zijn:
1. Lichaamsbewustzijn: Het is belangrijk eerst uit het hoofd en in het lichaam te komen. Deze bewustzijnstoestand wordt ook wel presentie of de receptieve modus genoemd. Vanuit deze ontspannen openheid kun je dan naar de volgende stap.
2. Loslaten: Je gaat bewust pijn, in welke vorm dan ook, toelaten en ervaren.
Je herkent de automatische reacties van vechten of vluchten (fight or flight), waarbij het pijnlichaam eigenlijk, uiteraard onbewust, gevoed wordt. Vanuit deze staat van bewust toelaten (allowing), ga je je afstemmen op hogere frequenties.
3. Chakra-meditatie: Elk chakra wordt ervaren en gezuiverd. Zodoende wordt je trilling steeds verder verhoogd.
4. Afronding: Nu je volledig open en in een staat van hoge trilling bent, kunnen positieve gedachten gemakkelijk en ongefilterd hun ingang vinden. Je oude, geconditioneerde geloof, krijgt steeds minder grip op je en maakt plaats voor positiviteit, vreugde en onvoorwaardelijke liefde.

Heb je nog vragen of suggesties, dan kun je altijd even contact met mij opnemen. Wil je zelf deze meditatie inspreken, dan wil ik graag met jou onderzoeken hoe we dit kunnen doen zodat er een win-win-situatie ontstaat. In principe bied ik deze meditatie gratis aan, omdat ik overtuigd ben van de impact die deze kan hebben.

HOE DEZE MEDITATIE TOT STAND KWAM
Na jaren (zelf)onderzoek, verfijnen van de tekst en het in de juiste vorm gieten (beeld en geluid), is deze uitgebreide meditatie eindelijk klaar. Dat wil zeggen de Engels-talige. De Nederlands-talige is in de maak.
De aanleiding voor deze meditatie is het pijnlichaam, zoals dat begrip door Eckhart Tolle geïntroduceerd werd.
Ik wilde een tool ontwikkelen om hiermee bewust en actief aan de slag te kunnen gaan zonder het een mentale exercisie te maken. Het pijnlichaam is immers een onbewust mechanisme: een mentale, emotionele, energetische “entiteit”.
Voor meer informatie over het pijnlichaam, kun je hier klikken.
Of je kunt deze video bekijken.