Yosijimusic

Spirituele Yoga

SUBRAMANIA SIVA YOGI
Sri Subramania Siva Yogi en ik kwamen in contact via LinkedIn en we deelden al snel gepassioneerd onze spirituele benaderingen. We hebben regelmatig contact en blijven zaken delen.

Sri Subramania Siva Yogi richt zich vooral op het leiden van zijn volgelingen om het pad van Sadhana te volgen door Japa Yoga “OM NAMASIVAYA” Mantra voor het realiseren van de Verlichting.

We hebben de mantra-video OM NAMAHSIVAYA gemaakt om een spirituele brug te slaan tussen oost (yogi’s mantrazang) en west (Yosiji’s muziek) om meer mensen te bereiken, te verenigen en te ondersteunen in hun zoektocht naar Spirituele Groei, Bevrijding en Innerlijke Vrede.
Als we zulke heilige klanken ononderbroken chanten, gaat het als een ketting naar het oneindige en komt het op dezelfde manier terug naar het lichaam van de chanter. (…) Zo wordt de spirituele kracht gewekt en zal verlichting plaatsvinden. “

Vijftien jaar geleden begreep ik duidelijk dat ik niet alleen maar een werelds mens ben, maar ook een manifestatie van oneindige eeuwigheid. Ik wist dat dit het ontwaken van KUNDALINI in mij was.’

SPIRITUAL YOGA is een programma dat speciaal door S. S. Yogi ontwikkeld is om de getalenteerde en spirituele toegewijden te helpen die op zoek zijn naar de grote spirituele Verlichting in hun leven. Daarom vat hij de SADHANA * op een korte manier samen met de belangrijkste programma’s zoals Pranayama (ademhalingsoefening), Japa Sadhana (Chanting Mantras of hymns) en Meditatie.
Als abonnee van zijn website (maandelijkse donatie 5 dollar: www.sivavision.org) wordt zijn programma naar u verzonden. Elke zondag één les. Deze online cursus wordt na drie maanden afgerond.
*De betekenis van SADHANA betekent – Spirituele beoefening of disciplines die tot perfectie leiden, er is contemplatie, ascese, aanbidding van een GOD en correct leven.

Video – ESSENTIE VAN KATHA UPANISHAD
Shree S.S YOGI legt hier de Essentie van Katha Upanishad uit.

SS Yogi is ook astroloog en hij kon de afgelopen jaren de horoscopen van verschillende mensen in India en in het buitenland voorspellen. Je kunt het hier bekijken: https://www.onegodmed.com/

S.S. Yogi nodigt je uit om SREE SANKARA YOGA ASHRAM te volgen op Goodbook – #Sivavision #Goodbook
Download app
www.bit.ly/GoodbookIndia

Voor meer achtergrondinformatie, klik hier.

GEBEDEN van S.S. Yogi, klik hier.